Dit zijn de beste verzorgingsproducten voor je gezicht volgens experts

Dit zijn de beste verzorgingsproducten voor je gezicht volgens experts

In de koude seizoenen herfst en winter is het van groot belang dat je extra aandacht besteed  aan het verzorgen van je huid. De scherpe wind, de constante regenbuien en het wisselvallige weer maakt het niet makkelijk voor je huid. Om je huid dus een beetje te helpen, moet je dus volgens experts de juiste verzorgingsproducten aanschaffen om een gezonde huid te krijgen en behouden. Wij hebben voor jou uitgezocht welke producten worden aangeraden door experts in dit blog.

1: een gezichtsstomer

Gezichtsstomer, wat houdt dat precies in? Een gezichtsstomer is een fijn apparaat na een lange dag werken of studeren (of wanneer je net buiten in de heftige kou hebt gefietst). Een gezichtsstomer is eigenlijk een mini sauna die speciaal gemaakt is voor jouw gezicht. Dit verzorgingsproduct zorgt ervoor dat je huid er egaal eruit zal zien en het opent de poriën van je huid. Nadat je deze hebt geopend, kan je gemakkelijker je gezicht reinigen. Gebruik een gezichtsstomer niet al te vaak, aldus experts. Doe een sessie eens per maand voor goede resultaten.

2: een porien reiniger

Heb je veel last van verstopte poriën en mee-eters? Mee-eters zijn misschien zelfs nog vervelender dan puistjes, omdat ze vaak lastig weg te halen zijn. Als je veel last hebt van mee-eters, is het misschien een idee om een poriën reiniger aan te schaffen. Volgens experts is het een van de beste en fijnste producten om een onzuivere huid mee te behandelen.

3: een hydraterende gezichtscrème

Een gezichtscrème die de huid voldoende hydrateert is de ultieme basis voor een goede en gezonde huid, aldus experts. Naast het feit dat het belangrijk is dat je minstens 2 liter water per dag drinkt, moet je er ook voor zorgen dat je ‘s ochtends en ‘s avonds je huid insmeert met een vette creme.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *