Deze kledingstukken moet iedere man in zijn garderobe hebben

Deze kledingstukken moet iedere man in zijn garderobe hebben

Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag weer goed gekleed bent? Niet iedere man vindt het even eenvoudig om zijn garderobe in te richten. Het liefst wil je een praktische garderobe en wil je ‘s ochtends niet te veel hoeven nadenken. Anderzijds wil je ook dat je outfit eruit ziet alsof je er moeite voor hebt gedaan. Ze zeggen niet voor niets dat kleren de man maken! Wil je er iedere dag op je best uitzien, maar wil je ook een overzichtelijke garderobe en vooral niet te veel geld uitgeven aan kleding? Dan is het belangrijk dat je een aantal kledingstukken hebt die je eindeloos met elkaar kunt combineren.

T-shirts voor een casual look

Het is altijd goed om een aantal T-shirts in verschillende kleuren in je garderobe te hebben. T-shirts zijn ideaal voor een casual outfit. Kies mooie T-shirts van hoge kwaliteit, zodat je altijd goed voor de dag kunt komen. Een shirt van AB Lifestyle heeft bijvoorbeeld vrij veel details. Daardoor kun je deze T-shirts heel mooi combineren met bijvoorbeeld een korte broek, om zo een volwaardige outfit te vormen. Combineer je T-shirts met blauwe of zwarte jeans, dan kun je eigenlijk nooit de plank misslaan.

Overhemden, V-hals sweaters en chino’s

Werk je in een kantoorsetting of ga je uit eten? Wellicht dat je dan liever niet casual gekleed de deur uitgaat. Het combineren van de juiste kledingstukken wordt in dit geval belangrijker. Zorg dat je een aantal neutrale overhemden in je garderobe hebt. Koop vervolgens een aantal chino’s en V-hals sweaters met kleuren die goed samengaan. Combineer je een chino met een overhemd en daarboven een V-hals sweater, dan ontstaat er een prachtig geheel. Heb je deze kledingstukken in een aantal kleuren, dan kun je al veel verschillende combinaties maken. Zodra je weet welke kleuren matchen, stel je iedere ochtend moeiteloos een strakke outfit samen.

Sportieve hoodies

De hoodie sweater is ideaal voor als het buiten kouder is en je toch casual gekleed de deur uit wilt.  Een hoodie is eigenlijk net zo makkelijk te combineren als een T-shirt. Je kunt hier bijna geen fouten mee maken. Ook voor hoodies geldt dat ze goed te combineren zijn met een jeans. Bevinden er zich in jouw garderobe een aantal T-shirts, hoodies en jeans, dan kun je altijd goed gekleed de deur uit! 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *