De voordelen van een hoesje om je smartphone

De voordelen van een hoesje om je smartphone

Er zijn voor- en tegenstanders van smartphone hoesjes: de echte puristen zeggen dat je een telefoon alleen écht kan gebruiken zonder hoesje. Maar er zijn ook genoeg mensen die de voordelen die een een smartphonehoesje kunnen bieden. In deze blog zullen een paar van deze voordelen worden besproken, om te laten zien waarom telefoonhoesjes zo geweldig zijn!

Bescherming

De voornaamste reden dat mensen een hoesje voor hun telefoon aanschaffen is natuurlijk omdat hun ze hun fragiele smartphone willen beschermen. Tegenwoordig zijn telefoons steeds dunner en het scherm wordt steeds groter. Ook zit er steeds vaker glas in de achterkant van je telefoon verwerkt, om draadloos opladen mogelijk te maken. Dit alles zorgt ervoor dat je smartphone steeds makkelijk kan breken, en hij heeft dus steeds meer bescherming nodig. Als je niet wil dat je prijzige en dierbare smartphone zomaar breekt als je hem per ongeluk laat vallen, schaf je dus een stevige case aan. Voor de mensen die het extra safe willen spelen, is er de book case: die beschermt zowel de achter- als de voorkant van je mobiel.

Fashion accessoire 

Een smartphonehoesje kan de saaie, eentonige achterkant van je smartphone in één klap helemaal opfleuren. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Ga jij voor klassiek zwart en wit of toch voor een wat vrolijker eigentijds printje? Wil je de bescherming van een smartphone hoesje, maar ben je niet zo van de felle kleuren en drukke printjes, of vind je smartphone zonder hoesje al mooi genoeg? Dan kan je er ook voor kiezen om een transparant hoesje te nemen.

Functionaliteit

Naast dat ze beschermend en trendy zijn, hebben bepaalde smartphonehoesjes handige functionaliteiten die je leven een stuk makkelijker maken. De book case bijvoorbeeld: vaak zitten in het hoesje gleufjes waar je je pasjes en/of geld in op kan bergen. Zo heb je alles op één plek en hoef je niet per se een tasje mee te nemen voor je portemonnee. Scheelt ook dat je niet je hele tas hoeft te doorzoeken naar je portemonnee, want je telefoon heb je altijd in je zak. Daarnaast zijn er ook hoesjes met een ingebouwde standaard, waardoor je je telefoon neer kan zetten wanneer je een video wil kijken. Zo kan je lekker in de trein Netflixen zonder dat je telefoon de hele tijd vast hoeft te houden.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *