De strijd om de winter

De strijd om de winter

De bladeren beginnen te vallen, de zon gaat sneller onder, de dagen worden kouder, dit kan maar een ding betekenen: De winter komt eraan. Tijd dus om alle winterkleding uit de kast te pakken en een nieuwe lading winterkleding in te slaan. Ook bij de modeontwerpers is te merken dat de winter er weer aan komt: iedereen is weer bezig met het creëren van de leukste ontwerpen, oftewel: de strijd is begonnen

Concurrenten

Elk seizoen weer strijden modeontwerpers met elkaar om te kijken wie dit jaar met het leukste ontwerp komt. Ze trekken alles uit de kast om hun concurrenten voor te zijn met de nieuwste mode. De ene komt met truien, de ander met longsleeves, weer een ander met coltruien. Ondanks dat hun producten goed lopen, probeert iedereen elke keer weer om met het meest originele ontwerp de modewereld te betreden. De concurrentie ligt hoog, en de druk om iets nieuws te creëren tegenwoordig dus ook.

Leukste Ontwerp

Ondanks dat de druk hoog is, houden de ontwerpers het hoofd koel en bewijzen ze ons elk jaar weer met hun creativiteit. De hoodies van Malelions zijn hier een voorbeeld van: Het merk was vorig jaar al populair bij jong en oud en met hun nieuwe velcro hoodie is dat deze keer niet anders. Het merk op de borst is met verschillende kleuren klitteband aan te passen, zodat jij een fel groen, blauw of misschien wel roze logo op jouw Malelions hoodie kan hebben. Deze hoodies zijn bijvoorbeeld te vinden bij Crivaldi in Oosterhout.

Welke trui kies jij?

Iedereen heeft een andere smaak, maar goed ook, anders zou iedereen er hetzelfde uitzien. Maar dit betekent ook dat er voor iedereen een andere trui de favoriet is. Ga jij dit jaar voor een klassieke hoodie, een longsleeve, een simpele trui, of toch een lekker coltrui? Wees niet bang om iets nieuws te proberen, en vindt wat bij jouw winterlook past!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *