De perfecte glans in je haar

De perfecte glans in je haar

Elke vrouw droomt ervan: een haar zo glanzend als celebrities op de rode loper of actrices in een haarproduct reclame. Dit lijkt misschien onbereikbaar voor veel vrouwen, maar dit hoeft het zeker niet te zijn! Met behulp van onderstaande tips is het, ook voor jou, niet moeilijk om je haar te laten glanzen.

1. Het begint bij de borstel

Het komt misschien niet als eerste bij je op, maar denk eens aan een borstel met natuurlijk varkenshaar. Dit klinkt niet als het meest frisse voor je haar, maar dit is het zeker wel! Een borstel met varkenshaar is heel zacht voor je haar en glijdt erg soepel, dus het zorgt ervoor dat je haar minder snel afbreekt. Essentieel voor een glanzend kapsel!

2. How to: haren wassen

Je haren wassen is natuurlijk een essentiële factor voor de voeding van je haar. Wanneer je je haren wast, is het van belang om altijd conditioner te gebruiken. Conditioner laat je haarschubben sluiten en dit zorgt er dan weer voor dat je haar minder schade kan oplopen. Breng de conditioner in de punten van je haar aan in combinatie met een voedende shampoo. Zorg er echter voor dat je dit niet te vaak doet, want hoe vaker je je haar wast, hoe vetter het wordt!

3. De naverzorging

Het komt vaak voor dat je na het wassen van je haar meteen met een droge bos haar de deur uit moet. Een föhn is hier de oplossing voor, maar niet perse erg goed voor je haar. Je haar verbrandt namelijk sneller dan je denkt. Gebruik daarom altijd een hittebeschermer! Een goede olie in je haar smeren voor het föhnen is hiervoor al een goede oplossing. Het is ook goed om na het föhnen weer gebruik te maken van een olie. Let er echter op dat je je haar niet opnieuw vet maakt. Dit zou, zo net na het wassen, zonde zijn.

4. De finishing touch

Na alle bovenstaande stappen in werking gezet te hebben, is het tijd om de laatste stap te zetten naar de glanzende hairdo. Met het aanbrengen van een serum in je haar, glanst je haar in een keer al een stuk mooier. Naast een serum kun je ook gebruik maken van een glansspray.  Ideaal als je weinig tijd hebt voor een complete wasbeurt!

 

Alle benodigdheden zijn natuurlijk te bestellen op www.haarcentrum.nl!

 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *