De mooiste bruidskapsels ooit

De mooiste bruidskapsels ooit

Een enorme prinsessenjurk. In het haar een tiara. Op een wit paard de knapste prins ooit. Prachtige bloemen. Meer dan duizend gasten. En omringd door familie en vrienden. Eindelijk komt die grote dag in zicht. Een bruiloft vergt echter heel wat voorbereiding dus helpen wij je alvast op weg met de mooiste bruidskapsels ter inspiratie.

Van messy kapsel tot bridal braid

Weet jij alleen nog niet welk kapsel je wilt op je grote dag? Geen zorgen. De mogelijkheden zijn ongekend en er zit dus ook voor jou een passend kapsel bij. Laat je inspireren door de eindeloze opties en kies een hairdo dat bij jou, je jurk en je stijl past.

Klassieke kapsels

Als je voor een klassiek kapsel wilt gaan, kun je het best beginnen met je haar te krullen. Daarna steek je het haar half op zodat het niet te hoog en ook niet te laag valt. Maak het af met een tiara en eventueel een sluier.

Let’s get messy

Op Instagram en Pinterest vind je genoeg inspiratie voor een messy hairdo. En als je het goed doet, ziet het er prachtig uit. De Player wax van DOOP maakt je haar wat stugger en is ideaal om deze messy look te creëren.

Flowerpower

Wil je één bloem in je haar? Een heel boeket bovenop je hoofd? Of een tiara van bloemen? Het maakt niet uit want de opties zijn eindeloos. Kies voor bloemen die bij het seizoen passen zodat je niet teleurgesteld wordt op de dag zelf.

Kleur bekennen

Heb jij zin om even helemaal uit de band te springen tijdens je bruiloft? Het Zweedse en tevens veganistische merk Maria Lina heeft een lijn met haarmaskers op de markt gebracht. De maskers zijn in 14 verschillende tinten verkrijgbaar.

Bridal braid

De vissengraatvlecht past perfect bij een boho bruiloft, maar ook voor andere thema’s is dit kapsel ideaal. En wat denk je van een ingevlochten vlecht? Of de vlecht als kroon om je hoofd heen? En heb je ooit eens aan een watervalvlecht gedacht? De opties van vlechten zijn eindeloos. En zit er dus ook voor jou een passende optie bij.

Laatste tip: wees er zeker van dat het kapsel bij jou past en dat het ook nog eens comfortabel zit. Elk uur je haar opnieuw in model brengen, wil je namelijk niet. En de rest van de dag? Laat dat maar aan de weddingplanner over.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *