De meest populaire sporten op dit moment onder vrouwen

De meest populaire sporten op dit moment onder vrouwen

Elk jaar zijn er nieuwe soorten sporten populairder dan andere, vooral onder vrouwen kan de populariteit van een sport of een work out nog wel eens veranderen. Het is dan ook leuk als je sportief bent om eens te kijken of een van deze nieuwe populaire sporten iets is voor jouw. Omdat je natuurlijk niet alle verschillende soorten trends bij kan houden, hebben wij de meest populaire sporten die vrouwen uitvoeren voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij dan inspiratie op doen om je eens in te schijven voor een nieuwe sportles, af en toe wat nieuws is namelijk super leuk. Wil je meer weten over deze verschillende, meest populaire sporten en work out van dit moment onder vrouwen? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Sport 1: Heerlijk tot rust komen bij de yoga

Een sport die al een paar jaar erg populair is onder vrouwen, is yoga. Tijdens yoga ga je aan de slag met het tot rust laten komen van je lichaam en ook pak je jouw flexibiliteit aan. Door veel te stretchen in verschillende houdingen zorg je er voor dat je lichaam steeds flexibeler wordt, en tegelijk kan je jouw gedachtes helemaal leeg maken. Toch is yoga een stuk intensiever dan dat het er uit ziet, je hebt ook zelfs hot yoga in ruimtes van maar liefst 38 graden!

Sport 2: Het versterken van je lichaam bij pilates

Als yoga je wel leuk lijkt, maar je houdt iets meer van wat krachtigs dan is pilates misschien wel dé sport voor jou. Vroeger bestond pilates alleen uit een bal en wat elastieken, maar tegenwoordig openen er steeds meer pilates plaatsen met hele grote stellages die je helpen om flexibeler te worden. Het is dan ook een hele beleving om zo een les mee te maken, maar het is heel leuk. Neem een kijkje bij pilates Rotterdam voor wellicht een proefles.

Sport 3: Het uitten van je emoties bij kickboksen

Als je meet houdt van actie, dan is kickboks misschien wel wat voor jou. Het is de perfecte sport om al je emoties en frustraties eens even lekker van je af te slaan. Daarnaast is het ook nog eens een ontzettend goede work out, je traint namelijk allemaal verschillende delen van je lichaam. Zo kan je pas echt even goed gaan zweten tijdens je les.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *