De meest handige tips voor je haar

De meest handige tips voor je haar

Om je haren zo gezond en fit mogelijk te houden hebben we in dit artikel een paar tips neergezet om jouw haren tot het meest mooie haar ooit te creëren. Het duurt even doordat het werkt, maar het werkt echt. Gegarandeerd.

Niet vaak wassen

Natuurlijk wel af en toe, maar zeker niet elke dag. Dat is namelijk helemaal niet goed voor je haren. Gebruik daarbij ook weinig shampoo en beperk conditioner zoveel mogelijk. Wanneer je haar lichtelijk vet is, kun je ook kiezen voor een droogshampoo hiermee kom je de dag door zonder dat je haar er vet uit ziet.

Föhnen

Nog iets wat je eigenlijk zoveel mogelijk moet vermijden. Door de warme blazer die je in je haren zet, kan het je haren op lange termijn laten uitdrogen en ziet je haar er doffer uit. Probeer het zoveel mogelijk natuurlijk te laten opdrogen en wanneer je echt een afspraak hebt, kies dan voor de föhn.

Omdraaien

Wanneer je je haar wast, is het handig om te beginnen met de conditioner (wanneer je dit gebruikt) en daarna past de shampoo. Hierdoor is je haar meer gevoed en is dat dus beter voor je haar.

Vitamines

Eet genoeg vitamines zoals fruit en groenten om glanzend en gezond haar te krijgen. Het is natuurlijk ook nog mega gezond voor de rest van je lichaam dus ik zou zeggen: probeer het zeker uit!

Haren vast

Probeer je haren niet vast te doen wanneer het niet hoeft, je hoofd went eraan en wanneer het vast zit droogt het sneller uit dan dat je eigenlijk wil. Dus probeer het zo lang mogelijk los te houden.

Je kunt natuurlijk al deze tips zeker proberen of het bij jou past of niet, hopelijk heb je er wat aan voor een gezonde bos haar!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *