De leukste moederdag cadeau tips!

De leukste moederdag cadeau tips!

Moederdag 2021: over enkele weken is het alweer zo ver! Tijd om alle stoere, lieve en grappige mama’s van Nederland eens goed in de watten te leggen. Op zondag 9 mei overspoelen we mama met knuffels, kusjes en wie weet zelf een leuk cadeautje..

Tip 1. Bloemen

Een ‘altijd-goed-cadeautje’. Welke mama wordt er nu niet blij van een mooie bos bloemen? Zeker nu we zo veel thuis zijn, kan het huis wel wat extra kleur en leven gebruiken. Dé trend van het moment zijn droogbloemen. In allerlei kleuren, soorten en maten te verkrijgen. Het grote voordeel van deze bloemen is dat ze lekker lang blijven staan, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Ideaal dus voor altijd drukke moeders.

Tip 2. Ontbijt, lunch of high tea

Het klassieke moederdag cadeautje is natuurlijk een ontbijtje op bed. Aangevuld met wat prachtige tekeningen of kunstwerken van de kids. Ga zelf aan de slag in de keuken, of laat een luxe ontbijtje bezorgen. Dat is nog eens heerlijk wakker worden..

Zijn jullie niet echt ochtendmensen? Verzorg dan een lekkere lunch of laat een high tea bezorgen. Met het hele gezin rondom de tafel; dit zijn die gezellige momenten die je als moeder voor altijd bij blijven. Wat zal ze genieten!

Tip 3. Relax middag

Tover de badkamer om tot spa @ home en gun mama een momentje voor haar zelf. Laat het bad vol lopen, zorg dat er maskertjes klaar liggen en zet wat kaarsjes aan. Mama gaat even relaxen terwijl papa met de kids op stap gaat; heerlijk!

Tip 4. Tijdschrift/boek

Tip 4 sluit eigenlijk heel goed aan op tip 3; verras mama met haar favoriete boek of tijdschrift. Deze leest ze tijdens een rustig momentje in bad of op de bank in één zucht uit. Moeten de kids natuurlijk ook rustig (buiten) spelen..

Tip 5. Moederdag sieraden

Wil je haar een onvergetelijke moederdag bezorgen? Met een uniek sieraad zit je vast en zeker goed. Een hoop moederdag sieraden kun je zelfs laten personaliseren. Laat de namen of initialen van de kids graveren in een armbandje, ketting of ring. Zo draagt mama haar kroost altijd dichtbij; een klein maar zeer waardevol cadeautje, voor de allerliefste mama.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *