De kosten van haarextensies

De kosten van haarextensies

Wil je haarextensies aanschaffen? Dan is het wel zo prettig om te weten hoeveel je voor jouw haarextensies moet betalen. In dit artikel lees je meer over de kosten van haarextensies. Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je in ieder geval een beetje wat je kunt verwachten als je extensies laat zetten. Bezoek website van OxY Exstensions.

De kosten van vaste haarextensies

Laat je vaste haarextensies zetten, dan betaal je jouw extensies doorgaans per pluk. Hoe langer de plukken die je laat zetten, des te hoger de kosten per pluk zijn. Een pluk van 40 centimeter is bijvoorbeeld duurder dan een pluk van 20 centimeter.

Een pluk van 40 centimeter kost een paar euro. Dit is niet duur, maar je moet ook rekening houden met extra kosten voor het inzetten van de haarextensies, het in model knippen van de haarextensies en het verwijderen van de extensies. Ga naar de kapper, laat weten wat je precies wil laten doen en de kapper kan je vertellen hoeveel je hier (ongeveer) voor moet betalen.

De kosten van losse haarextensies

Wil je losse haarextensies laten zetten? Dan betaal je doorgaans een bepaalde prijs per baan. Wil je een volledige verlenging van je haar of wil je een flinke volume boost geven aan je kapsel, dan heb je al snel drie tot vier banen haarextensies nodig. Hoeveel je per baan betaalt, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de soort haarextensies die je wil laten zetten, maar ook aan het merk van de extensies en de tarieven die de betreffende kapper hanteert voor het inzetten en eventueel op model knippen van de haarextensies.

De beste manier om de kosten van losse haarextensies te achterhalen, is door naar een kapper te gaan en je hier te laten informeren.

 

 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *