De grootste wenkbrauwfouten op een rij

De grootste wenkbrauwfouten op een rij

Onze wenkbrauwen zijn heilig. Een groot deel van je visitekaartje is je gezicht en die wordt gestuurd door je wenkbrauwen. Helaas wordt er op beautygebied nog steeds een hoop fouten gemaakt dus daarom dit artikel. Hier staan de grootste fouten, die je zeker niet moet proberen als je bezig bent met je wenkbrauwen.

Spiegel

Natuurlijk epileer je je wenkbrauwen in een spiegel, maar pak hiervoor geen uitvergrotende spiegel. Hierdoor verlies je het overzicht en kan het zo maar zijn dat je teveel wegplukt van die ene wenkbrauw.

Wenkbrauwpotlood

Kies een goede kleur die bij jouw wenkbrauwen passen. En in plaats van dat je ze omlijnt is het belangrijk dat je kleine streepjes zet die mee gaan met de wenkbrauw alsof je extra haartjes creëert. Als je eromheen lijnt krijg je een cartoon effect die je juist wil vermijden.

Te veel

Gebruik geen gezichtsproducten op de wenkbrauwen. Of probeer het niet. Dit is niet goed voor de huidzakjes van je wenkbrauwen en dit kan het groeien een stuk langzamer maken of je haartjes kunnen hierdoor uitvallen. Probeer gezichtsproducten echt op het gezicht te laten houden. Probeer ook niet teveel te epileren. Dit is helemaal niet goed voor je wenkbrauwen en als je elke dag aan het epileren bent, ben je straks ook de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen kwijt.

In het midden

Probeer netjes te werken en niet te veel haren te epileren in het midden. Het kan zo heel je gelaatstrekken veranderen. Ook is het belangrijk dat je niet te veel haartjes in één keer wil epileren. Je weet namelijk niet hoe je eruitziet als je er te veel te gelijk eruit trekt. En onthoud dit: je wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingzusjes. Ze hoeven niet helemaal precies symmetrisch te zijn. Het is wel handig als ze op dezelfde hoogte beginnen en eindigen.

Als je er zelf niet uit komt is het handig om een specialist in te huren, zij weten wat ze doen en zijn ervoor opgeleid om mooie wenkbrauwen te maken bij andere mensen. Leg je vertrouwen in hun handen en alles komt goed.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *