De beste skin care tips

De beste skin care tips

Je hoort het de ene influencer na de ander zeggen: skin are is heel belangrijk. Ja leuk, maar jij krijgt gewoon betaald om dit specifieke merk te promoten. Dat goede huidverzorging belangrijk is weten we inmiddels allemaal wel (mannen luisteren jullie mee?). Maar de zoektocht naar de juiste huidverzorgingsproducten is lang en zeer ingewikkeld. Kun je bijvoorbeeld beter een aparte dag- en nachtcrème gebruiken? Of liever een twee-in-een crème? En welk merk is nu het beste voor mij? Hoeveel geld is normaal om voor de producten te betalen?

Merk

Er bestaat een oceaan aan verschillende beautymerken in deze wereld. Je zou bijna verdrinken in alle verschillende opties, keuzes en reclames. Elke reclame voor een skin care product lijkt de meest mooie dingen te beloven. Van de ene crème zul je nooit rimpels krijgen. De andere crème beloofd een mooie bruine huid. En nog een andere crème zorgt voor een matterend effect, top voor de zwetende gezichten onder ons. De ene reclame beloofd nog mooiere resultaten dan de andere. Maar bij proberen blijken de beloftes lang niet altijd waar te zijn. Je hebt weer de zoveelste standaard dagcrème gekocht. Zorg dat een merk kan onderbouwen waarom hun product wel de gedane beloftes waar gaat maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar Mesoestetic.

Prijzen

Op zoek naar betaalbare beautyproducten betreed je weer een hele nieuwe bizarre jungle. In het geval van verzorgingsproducten is het helemaal niet zo dat een hoge prijs de garantie geeft van een goed product. Met hoge prijzen kan een bepaalde luxe sfeer worden gegeven aan een product, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat dat product ook jouw problemen gaat oplossen. Probeer dus eens verder te kijken dan de bekende luxe en kleurrijke merken die je in de drogist ziet liggen. Kijk eens naar wat meer medische verzorgingsproducten. Dat zijn producten die vaak wat minder fleurige verpakkingen hebben, maar vaak wel hun beloftes waarmaken. Kijk bijvoorbeeld naar Aesthetic Solutions.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *