De beste make-up tips voor op het werk!

De beste make-up tips voor op het werk!

Wanneer je gaat werken, wil je eigenlijk toch wel netjes aankomen op het werk. Kleding is natuurlijk logisch, maar vergeet je gezichtsverzorging niet. Je kunt namelijk niet met alle soorten make-up naar je werk komen. In dit artikel willen we je een aantal tips meegeven zodat jij geheel verzorgd en zakelijk naar je werk gaat!

Foundation

Ga naar een consulent en ga met deze persoon kijken wat de perfecte kleur is bij jouw huid. Zorg er daarna ook voor dat je niet gaat smeren als je leven ervanaf hangt. Het is vaak een dunner laagje is vaak mooier dan een hele plaklaag van foundation op je gezicht. Met foundation is het eigenlijk zo dat je juist niet wil dat andere mensen zien dat je dat op hebt.

Neutraal

Kies voor een neutrale oogkleur, denk hierbij aan bruin bijvoorbeeld. Groen of paars zijn geen zakelijke kleuren en kunnen tot afleiding leiden. Je kunt neutralere kleuren nog steeds prachtige looks creëren, dus wees vooral niet bang om daarmee te testen!

Lange looks

Je bent gemiddeld 8 uur per dag op je werk, dus creëer ook een look die de hele dag mee gaat en die je niet vier keer per dag moet bijwerken. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale lipkleur die niet opvalt als hij afslijt.

Blush

Blush is een boosdoener. Let er goed op dat je niet teveel opsmeert, mensen gebruiken blush vaak om frisser en gezonder te lijken. Maar wanneer de kleur niet goed is, of je smeert te veel op kan het snel overkomen alsof je een clown bent.

 

Probeer te kijken naar natuurlijke looks, dit kan natuurlijk met zoveel make-up als dat je wil, maar let goed op dat het niet een te overdreven look is. Als je inspiratie wil, kijk eens op YouTube. Daar staan genoeg looks die je eens kunt proberen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *