Dameskleding met panterprint dragen: de don’ts

Dameskleding met panterprint dragen: de don’ts

Dameskleding met panterprint is op dit moment helemaal ‘hot’. Er zijn vele goede manieren om deze kleding te dragen, maar helaas slaan sommige mensen de plank helemaal mis als het om de panterprint gaat. Zij dragen deze print helemaal verkeerd, waardoor de print ordinair en goedkoop wordt. Zonde, want eigenlijk is panterprint heel stijlvol en trendy. Daarom deze tips om leuke panterprint kleding kopen.

Om te voorkomen dat jij de fout in gaat met de panterprint, beschrijven we in dit artikel drie don’ts voor het dragen van dameskleding met panterprint.

Te sexy kleding dragen

Panterprint is erg stijlvol en trendy, maar de print kan ook al vrij snel ordinair en goedkoop worden. Zeker als je te sexy kleding met panterprint draagt, krijgt jouw outfit helemaal de verkeerde uitstraling. Te korte rokken en jurkjes, te strakke kledingstukken met panterprint en te blote en sexy dameskleding met panterprint kun je beter links laten liggen als je er niet ordinair uit wil zien.

Te veel verschillende panterprints dragen

Je kunt panterprints best met elkaar combineren. Wel is het belangrijk om niet te veel panterprints met elkaar te combineren, zeker niet als deze prints er allemaal net weer iets anders uit zien. Als je te veel verschillende panterprints met elkaar combineert, wordt jouw outfit al snel druk en chaotisch. Zonde, want panterprint hoort juist lekker stijlvol te zijn.

Idealiter draag je één groot item met panterprint of twee kleinere items met panterprint. Wil je toch meerdere panterprint kledingstukken of accessoires dragen? Zorg er dan voor dat deze items ongeveer dezelfde print hebben.

Een goedkope panterprint dragen

Je hebt stijlvolle panterprints, maar je hebt ook panterprints met een goedkope uitstraling. Laat deze prints liever links liggen, want met een goedkope panterprint kun je nooit een hele stijlvolle outfit samenstellen.

 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *