BH trends 2018

BH trends 2018

Vorig jaar was de underboob dé trend van het jaar, in 2016 was dat de sideboob. Beide trends waren  voor heel veel mensen net iets teveel van het goede. Gelukkig zijn er ook dit jaar weer een aantal nieuwe trends, waarvan een aantal subtieler zijn dan voorgaande jaren. Benieuwd? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Celebrities zetten de trend met een bustier

Één van de bh trends van 2018 is de bustier. Deze trend zie je niet alleen op de catwalk, ook celebrities doen eraan mee. Het mooie van een bustier is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Voorheen werden ze echt alleen gedragen als bh maar tegenwoordig worden ze ook heel veel gedragen als top. Hoeft het van jou allemaal niet zo opvallend? Draag hem dan gewoon onder je shirt. Mag het van jou wel wat uitbundiger? Draag hem dan als topje en combineer hem eventueel met een vestje.

vrouw met bh

Bralette dragen als top

De bralette, een bh zonder beugel behoort ook tot één van de trends van 2018. Het leuke is dat je hem makkelijk kunt combineren met andere kledingstukken. Je kan bijvoorbeeld een wijde top dragen waardoor je een deel van de bralette zal zien. Je kunt er ook voor kiezen om een doorschijnende blouse aan te trekken waardoor je de mooie accenten van de bh laat zien zonder er gelijk heel naakt bij te lopen. Wil je toch voor een sexy look gaan? Draag je bralette dan gewoon als top boven een hoge rok of high waisted jeans.

De no-bra movement

De meest extreme bh trend van 2018 is de no-bra movement. Heel veel vrouwen gaan tegenwoordig zonder bh de deur uit. Het niet dragen van een bh gaat voor heel veel mensen net iets te ver. Toch heeft het een aantal grote voordelen. Eén daarvan is dat een bh vaak een bron van bacteriën is.
Geen bh dragen betekent dus ook geen bacteriën. Daarnaast bespaar je geld omdat je geen bh hoeft aan te schaffen. Ook hoef je geen tijd meer te besteden aan het zoeken naar de juiste maat.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *