Alles over haar extensions

Alles over haar extensions

Iets waar bijna elke vrouw wel van droomt! Een mooie, volle bos haar. Helaas heeft niet iedereen het geluk om ook daadwerkelijk zo’n bos haar te hebben. Iets wat dan heel erg interessant kan zijn, zijn hairextensions. Hieronder vindt je alles wat je moet weten over hairextensions.

Wat zijn hairextensions precies?

Hairextensions zijn eigenlijk simpelweg plukken echt of nep haar die je tussen je eigen haar kan zetten of laten zetten. Door deze plukken haar lijkt je eigen haar langer en/of voller. Hairextensions zijn eigenlijk heel erg populair onder vrouwen je kunt er namelijk alle kanten mee op. Je kunt zelf de lengte, het volume en de kleur bepalen. Zo kun je eindelijk voor je droomkapsel kiezen!

Wat zijn de verschillende soorten hairextensions?

Zoals hierboven al vermeld zijn hairextensions te vinden in alle soorten, maten en kleuren. Je kunt kiezen van lang tot kort haar, van zwart tot blond en van krullen tot steil. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen hairextensions van synthetisch (nep haar) maar er zijn ook extensions gemaakt van echt haar. Vaak zijn hairextensions van echt haar wel mooier omdat dit echter lijkt en daarnaast blijven deze ook langer goed en kun je er eigenlijk alles mee doen wat je met je eigen haar ook doet. Denk hierbij aan krullen, föhnen en stijlen.

Het plaatsen van hairextensions

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop hairextensions geplaatst kunnen worden. Zo zijn er hairextensions die je er gemakkelijk uit kunt halen maar er zijn ook hairextensions die vast blijven zitten. Zo zijn er clip-in hairextensions, dit zijn haarmatjes verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes die je vast kunt zetten in je haar door middel van clips. Het vastclippen is niet zo heel moeilijk en zo gedaan. Ook zijn er flip-ins extensions dit is een alternatief van de clip-ins. Ook deze soort hairextensions kunnen er makkelijk uit. Flip-ins is eigenlijk een brede mat haar die vast zit aan een dun draadje. De bedoeling is dat je de mat over je eigen haar heen plaatst met het draadje langs de voorkant van je hoofd. Daarnaast zijn er ook weaves. Weaves is een vorm van matten die aan je eigen haar geweeft worden, dit kan door middel van cornrows en garen. Tenslotte zijn zijn er ook nog lijm/wax-extensions. Deze soort extensions worden door middel van lijm of wax vastgeplakt aan je eigen haar. Dit kan door middel van een ringetje waar een dun plukje doorheen geplaatst wordt of door een warmtetang die de ringetjes dan laat smelten waardoor deze aan je eigen haar vast komen te zitten.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *