5x de leukste schoencadeautjes voor vrouwen

5x de leukste schoencadeautjes voor vrouwen

De feestdagen komen steeds dichterbij en dat betekent cadeautjes inkopen! In deze periode is het natuurlijk superleuk om je dierbaren een leuk cadeautje te geven. Allereerst krijgen we natuurlijk 5 december waarop Sinterklaas zijn verjaardag viert. Om deze reden hebben we onderstaand de top 5 leukste schoencadeautjes voor vrouwen uitgewerkt, om het je net wat gemakkelijker te maken. Ga jij voor een persoonlijk sieraad als bijvoorbeeld een initial ring? Of is de vrouw voor wie jij een cadeautje koopt toch meer van de spelletjes?

  1. Een persoonlijk sieraad

Het jaar 2020 stond in het teken van de persoonlijke sieraden. Je kwam ze overal tegen, op tal van manieren. Of het nu ging om een initial ketting, een geboortesteen ring of een ring met geboortejaar, veel van deze sieraden kwam je tegen in het aanbod van diverse merken. Ook komend jaar zal deze trend zich zeker nog doorzetten, wát het de uitgelezen kans maakt om jouw getrokken lootje of dierbaren een persoonlijk sieraad cadeau te doen. Ga voor een sieraad dat jij bij deze persoon vind passen en geef een cadeau dat zeker in de smaak zal gaan vallen.

  • Spelletjes

In tijden van corona, waarin we ons veelal thuis moeten vermaken, zijn spelletjes weer helemaal hip & happening. Gezellig een borrel doen bij vrienden met een spelletje erbij is de laatste maanden de gewoonste zaak van de wereld. Spelletjes vliegen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Maar wat zijn nu leuke spelletjes om cadeau te doen? Spelletjes die de afgelopen maanden erg populair zijn geworden zijn bijvoorbeeld: Exploding Kittens, A Ticket to Ride, Valse Motten en 30 Seconds. Met een van voorgaande spelletjes ga jij zeker iemand blij maken.

  • Verzorgingsproducten

Naast sieraden en spelletjes zijn verzorgingsproducten natuurlijk ook heel geschikt om iemand cadeau te geven. Denk aan een leuk pakketje met verschillende producten als een heerlijk gezichtsmasker, peeling en bijvoorbeeld een crème.  

  • Wijnen, wijnen, wijnen

Vrijwel elke vrouw houdt van wijn en dit is dan ook een echt “altijd goed”-cadeau. Pak het leuk in of maak er een leuk borrelpakketje van en het gaat zeker in de smaak vallen! In veel gevallen hoef je er niet eens een pakketje van te maken, maar wordt het al als een pakketje verkocht; Dat is helemaal makkelijk!

  • Interieur cadeautjes

Veel vrouwen zijn gek op het leuk inrichten van hun huis, appartement of kamer; een eyecatcher voor het interieur is dan ook erg leuk om cadeau te geven. Hiervoor is het wel belangrijk dat je een beetje weet waar iemand van houdt, maar dan is het zeker een top cadeau om te geven! Ga bijvoorbeeld voor een leuke kandelaar met kaars of voor een leuke plant.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *