5 dames schoenen trends van deze zomer

5 dames schoenen trends van deze zomer

massaal onze zomer outfits en schoenen tevoorschijn halen, maar natuurlijk is het ook leuk om een nieuw paar schoenen te kopen voor de zomer. Daarom hebben wij de laatste damesschoenen trends van deze zomer voor je op een rijtje gezet.

Trend 1. Retro

Vintage en retro is natuurlijk al jaren een trend. Voor deze zomer zijn retro schoenen helemaal hot. Denk bijvoorbeeld aan klassieke modellen van bekende merken als Converse, Vans, Nike, Puma en Adidas. Deze klassiekers zijn absoluut een goede keuze als je er trendy bij wilt lopen.

Trend 2. Wit

Witte schoenen zijn in de zomermaanden niet uit het straatbeeld te denken. Dit jaar zijn geheel witte schoenen helemaal hip. Of dit nou witte sneakers of witte slippers zijn: dat maakt niets uit. Witte schoenen geven je outfit een hippe en frisse uitstraling. Een groot voordeel van wit is dat deze kleur met vrijwel elke outfit te combineren is.

Trend 3. Dierenprint

De laatste jaren wordt er steeds meer dierenprint gedragen. Veel schoenenmerken komen daarom met hippe modellen met dierenprint. Of je nou kiest voor een opvallende print of een subtiele dierenprint: je loopt er sowieso trendy bij!

Trend 4. Natuurlijke kleuren

Als je op zoek gaat naar nieuwe schoenen dan heb je keuze uit vele kleuren, maar welke kleuren zijn nou echt hip? Deze zomer zijn natuurlijke kleuren een must als het gaat om damesschoenen. Kies dus voor schoenen met groen-, bruin- of grijstinten. Deze kleuren hebben allemaal een natuurlijke uitstraling.

Trend 5. Duurzaam

Een andere trend van dit moment zijn duurzame schoenen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en daar spelen schoenenmerken goed op in door duurzame collecties op de markt te brengen. Duurzame schoenen zijn een must voor in je schoenenkast!

Aan het zoeken naar een paar hippe damesschoenen? Hou bovenstaande trends in gedacht en ga op Shoetime Online op zoek naar een schoen dat helemaal bij jou én de laatste trends past!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *