4x sieraden waar je niet zonder kunt

4x sieraden waar je niet zonder kunt

Net als in fashion, zijn er in sieraden ook bepaalde items waar je eigenlijk niet zonder kunt. Een goede basis waarmee je elke outfit af kunt maken of op kunt leuken. Dus wat zijn deze sieraden? Van gouden oorknoppen tot een horloge, ik vertel je graag wat meer over de ‘basic white tee’ en ‘little black dress’ van de sieradendoos.

Gouden oorbellen

Als je ooit twijfelt tussen zilver of goud, ga dan voor goud. Goud staat eigenlijk bij iedereen goed en het geeft gemakkelijk een stijlvolle en elegante look. Met 14k oorbellen maak je je outfit net dat beetje meer bijzonder. Een paar simpele, elegante gouden oorbellen zijn een must-have voor in je sieradendoos. Of het nu knopjes zijn, ringetjes of een ander subtiel design. Natuurlijk kun je ook all out gaan met een statement piece, maar dat zou dan een extraatje kunnen zijn. Een paar simpele gouden oorbellen zijn een elegante basic. Net als een perfect passende ‘basic white tee’.

Iets glinsterends

Natuurlijk glimt en glanst goud en zilver ook, maar voor deze categorie bedoel ik nog net iets extra’s. Sieraden met extra glimmer voor speciale gelegenheden of gewoon omdat je elke dag wat glinstering verdient. Iets met creolen, kristal of zirkonia. Zie het als de ‘little black dress’ van je sieradendoos. Het kan eigenlijk altijd en afhankelijk van hoe je het combineert kan het een alledaagse look worden of juist een speciale look. Het maakt ook niet uit welk sieraad dit is, maar een mooie ketting en een paar oorbellen die ook mooi bij elkaar passen zijn altijd goede opties.

Een fijne ketting

Over kettingen gesproken. Een fijne, elegante ketting is ook een absolute must have. Een dunne schakel ketting met één of een paar kleine hangertjes. Dit is ook een meer basic sieraad wat je gemakkelijk aan elke outfit kunt toevoegen om het wat extra’s en een elegante finish te geven.

Horloge

Een mooi horloge is niet alleen een leuk sieraad, maar ook een functioneel en handig item. Het ziet er goed uit en je komt nooit meer te laat. Ik raad als basic horloge aan om er een te kiezen met een niet te groot klokje en een neutraal kleurig bandje. Nude, grijs of zwart. Zo past je horloge bij bijna elke outfit en werkt het echt als een basic. Natuurlijk kun je ook uitpakken en een bijzondere kleur kiezen, maar die is dan wat minder veelzijdig te dragen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *