3 x kinderkleding trends van de zomer 2019

3 x kinderkleding trends van de zomer 2019

Ook voor kinderkleding is het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Helaas is dat niet altijd gemakkelijk. Jammer genoeg bestaat er geen Vogue voor kinder- en babykleding, en ook de meeste online mode blogs laten kindermode vaak achterwege. Daarom hebben wij een overzichtelijk lijstje gemaakt met de laatste kindermode trends, zodat ook jouw kind weer helemaal in stijl kan genieten van de zomer!

Stoer & Streetstyle

Zowel voor de jongens als meiden, draait deze zomer helemaal om stoere kleding.
Met stoer doelen we hier voornamelijk op felle kleuren, logo’s en kleding bedrukt met grote teksten of prints. Qua combineren kan het niet gek genoeg deze zomer, lekkere felle kleuren passen perfect bij deze trend. Ook baggy-kleding is een echte musthave. Niet alleen staat dat super stoer, het zit ook nog eens heel erg comfortabel en de kinderen kunnen er dus lekker in spelen, klimmen en klauteren. Ideaal dus! Als je deze trend wilt volgen ga dan voor een lichte spijkerbroek van Vingino, gecombineerd met een bedrukt t-shirt. De bedrukkingen kunnen van alles zijn, bijvoorbeeld met een groot logo of  verschillende teksten.

Casual

De kindermode trends van 2019 laten veel vrolijke kleuren, prints en details zien, maar ook klassieke kindermode is nog altijd in,  lekker casual dus! Bij casual draait het voornamelijk om comfortabel en praktisch, maar ook daar kun je leuk mee variëren. Small Rags is daar een goed voorbeeld van. Dit Scandinavische merk heeft een uitgebreide collectie te bieden die bestaat uit hippe en comfortabele kleding met stoere washings. Ze maken gebruik van zeer zachte materialen, die heerlijk aanvoelen en van hoge kwaliteit zijn. Perfect voor kinderen die vooral gewoon lekker willen spelen en zich vrij willen kunnen bewegen.

Dromerig en zomers

Deze trend is eigenlijk meer besteed voor de meiden die zich het liefste net als een prinses kleden. Want bij deze trend draait alles om de meest zachte stoffen, zoals bijvoorbeeld als tricot en tule. Deze stoffen zul je terug vinden in zwierige jurkjes en schattige rokjes. Het liefste in lichte kleuren of  pastelkleuren zoals lichtroze, mint, lila en beige maar ook lichtblauw. Gecombineerd met gouden details en borduursels om een echte statement te maken. Lange rokken tot boven de enkel die lekker zwieren en wijd uitvallen zijn het weer helemaal! Echte prinsessen kleding dus!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *