3 tips voor het kopen van stijlvolle herenschoenen voor deze zomer

3 tips voor het kopen van stijlvolle herenschoenen voor deze zomer

Nog een paar dagen voordat officieel de zomer is begonnen. Wat ons betreft kunnen de temperaturen niet snel genoeg omhoog gaan. Heerlijk op het strand of op het terras flaneren in een korte broek en t-shirt. Natuurlijk mag ook een zonnebril en een paar stijlvolle zomerschoenen niet ontbreken. Wil jij nog een paar herenschoenen kopen voor komende zomer? Lees hieronder onze 3 tips om een stijlvol paar schoenen te scoren!

Tip 1. Zomerse sneakers

Sneakers zijn geschikt om elk seizoen van het jaar te dragen. Echter zijn voor deze zomer kleurrijke en witte sneakers erg populair. Witte sneakers zien er altijd fris en stijlvol uit. Het voordeel van een wit paar is dat je ze onder elke outfit kan dragen. Sneakers met verschillende kleuren zijn wat moeilijker te combineren, maar zijn voor deze zomer wel dé trend. Een paar kleurrijke sneakers mag deze zomer dan ook niet ontbreken in je schoenenkast.

Tip 2. Italiaanse klassiekers

Een van dé schoenentrend van deze zomer zijn de: driving shoes. Dit zijn klassieke Italiaanse schoenen. Het afgelopen jaar waren deze herenschoenen al erg populair, maar voor dit jaar verwachten we dat ze niet uit het straatbeeld weg te denken zijn. Driving shoes worden ook wel instappers genoemd. Vooral handgemaakt en suède modellen zijn dit jaar razend populair. Dit is wel echt een luxe trend, want deze stijlvolle schoenen zijn zeker niet goedkoop.

Tip 3. Vegan

Steeds meer mensen dragen de laatste jaren een steentje bij aan een duurzame wereld. Anno 2020 is duurzaam shoppen ook steeds populairder. Steeds meer modemerken leggen ook de focus op duurzaamheid. Zo zijn de afgelopen jaren enorm veel vegan collecties op de markt gekomen. Ook vegan schoenen bijvoorbeeld gemaakt van kurk, cactus leer of karton.

Wil jij voor komende zomer nog een paar stijlvolle schoenen scoren? In de webshop van Durlinger.com vind je een uitgebreid assortiment heren en damesschoenen van alle bekende merken.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *