3 tips die helpen om cellulitis te verminderen

3 tips die helpen om cellulitis te verminderen

Veel vrouwen hebben last van cellulitis, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Maar liefst 90% van alle vrouwen krijgen te maken met cellulitis. Het is natuurlijk erg vervelend als je huid er hobbelig en bobbelig uit gaat zien met daarin ook een soort van putjes. De oorzaak van cellulitis is een verkleving en zwelling van de bindweefselstructuur onder de huid. In dit artikel geven wij 3 simpele tips om cellulitis te verminderen.

Tips om cellulitis te verminderen

Cellulitis verminderen is erg lastig. De resultaten zijn dan ook vaak minimaal, echter kan je het wel degelijk verminderen. Met onderstaande tips zorg je ervoor dat cellulitis vermindert of dat het ontstaan wordt afgeremd.

1. Bewegen

Voldoende lichaamsbeweging is een van de dingen die je kunt doen om cellulitis te voorkomen of te verminderen. Bewegen verbrandt calorieën, waardoor je meer vet verbrand. Vetverbranding zorgt ervoor dat je vetcellen slinken, waardoor de druk op het weefsel afneemt met als gevolg dat cellulitis minder zichtbaar zal zijn. Een ander groot voordeel van bewegen is dat dit goed is voor de bloedcirculatie, waardoor het vetweefsel beter de afvalstoffen afvoert en de huid elastischer wordt.

2. Anti Cellulitis crème

Het is geen wondermiddel, maar het is bewezen dat anti cellulitis crème helpt om cellulitis tegen te gaan en te verminderen. Zeker het gebruik in combinatie met een gezonde

levensstijl is effectief om cellulitis te verminderen. De crème van Cellulitix is een aanrader. Deze crème is ontwikkeld door een team hoogopgeleide plastisch chirurgen en apothekers en is na 4 jaar onderzoek bewezen effectief tegen cellulitis. De crème bestaat uit natuurlijke materialen en binnen 4 tot 6 weken is het resultaat zichtbaar. Ga naar Cellulitix.nl voor meer informatie.

3. Gezond eten en drinken

Hoe meer gevulde vetcellen, des te zichtbaarder de sinaasappelhuid zal zijn. Daarom is het belangrijk om gezond te eten en drinken. Drink dagelijks minimaal 2 liter water en eet gezond. Probeer zo min mogelijk zoute producten te eten en let op de hoeveelheid calorieën. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *