3 redenen om voor een Secrid Wallet te kiezen als portemonnee

3 redenen om voor een Secrid Wallet te kiezen als portemonnee

Betaal jij nog wel eens contant? De manier van betalen verandert enorm. Er wordt meer en meer gepind, en steeds minder met cash betaald. Misschien herken jij het ook wel. Je portemonnee is verder leeg en bevat alleen nog de nodige pasjes. Dan kun je beter kiezen voor een andere portemonnee. Een goede oplossing is de secrid wallet. Waarom? Dat lees je hier!

Wat is een Secrid Wallet?

De secrid wallet is een kleine portemonnee die groot genoeg is voor al je pasjes, visitekaartjes en nog wat contant geld. Je pasjes worden beschermd door een ultradunne aluminium Secrid Cardprotector. Op deze manier kunnen ze ook nog niet worden geskimd, en zijn ze beschermd tegen breken en beschadigingen. Met één hand klik je eenvoudig je pasjes omhoog uit de protector. Superhandig dus als je weer eens met volle handen bij de kassa staat.

Waarom kiezen voor de Secrid Wallet?

Goed beschermd

We noemden het net al, maar deze portemonnee is erg veilig. Je pasjes kunnen niet geskimd worden en zijn ook nog eens goed beschermd binnen de protector. Daarnaast is de portemonnee een stuk kleiner. Hierdoor kun je de wallet goed wegstoppen en zal deze minder snel worden opgemerkt door zakkenrollers.

Compact

Een normale portemonnee kan vaak erg lomp zijn en niet handig om mee te nemen. Voor mannen is het vaak nog wel mogelijk om een portemonnee in de broekzak te stoppen, bij vrouwen wordt dit toch al een ander verhaal. Doordat de Secrid zo klein is kun je deze gemakkelijk meenemen, ook in je broekzakken. Daarnaast zijn de wallets er in verschillende maten. Je kunt het dus zo compact maken als je zelf wil!

Stijl voor iedereen

De  Secrid wallets zijn niet alleen beschikbaar in veel verschillende maten, maar ook kleuren en uitvoeringen. Ze zijn er ook met speciale printjes of texturen. Hierdoor is er altijd wel een Secrid wallet die bij jou past! Daarnaast wordt de wallet gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium. Dit maakt de portemonnee erg duurzaam, en zorgt dat hij er lang mooi uitziet.

Benieuwd geworden naar de Secrid Wallet? Neem eens een kijkje bij dé tassenwinkel: Boerema Lederwaren. Zij hebben veel verschillende portemonnees in het assortiment. Daarnaast kunnen ze je goed adviseren dankzij de jarenlange ervaring!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *